... bilder från här och nu och där och då...
Vit pizza med många färger
nr 1 - Som om det inte räckte med 32 grader på stranden och 26 grader i vattnet eldade jag upp pizzaugnen till 450 grader hemma på altanen :)
nr 2 - förutom margeritha som är barnens favorit experimenterade dottern Linéa med andra smaker
nr 3 - här prepareras gula kantareller till pizza topping
nr 4 - vita smultron, röda hallon, grön harsyra och lila oregano-blommor tillför färger till vår pizza Bianco utan tomatsås
nr 5 - den vita pizzan i all sin prakt
Hej så länge ... // Mats
Inlagt 2021-07-16 22:10 |
Läst 1108 ggr. |
Permalink






Den med svamp blir ju en favorit. Jag funderar på en med bär, det har jag aldrig testat men Ernst hade det i något program jag såg för någon vecka sedan och tänkte att det kunde man prova
Hej Peter! Trevlig om användandet av min pizzaugn bidragit till den härliga sommarvärmen. Hoppas dock att den inte påverkar klimatförändringarna. Upplevelse av värmen är ofta relativ. Det finns mycket att utforska när det gäller pizzor, en lyckad kombination var äppelklyftor doppade i balsamvinäger tillsammans med brieost, honung och citron. Men det är min dotter som är kreativ i dessa smakexperiment :) Tack för din trevliga kommentar. Ha det gott // Mats