Rggus Reflections är en fotoblogg om stadsmiljön och allt det innebär. Jag är en gatufotograf som gillar att vara aktiv och dokumentera de urbana gatorna med allt som det innebär i stadsmiljön och omgivning.

Utöva sin konst på ett officiellt plank

Att utöva sin talang på ett officiellt plank, eller är det bara oplanerat kladd. De finns många åsikter och synpunkter på detta ämne. Detta officiella plank går runt Malmö Folkets Park. Och det är en ständig förändring hela tiden med nya motiv som avlöser varandra, med gatukontoret och Parkkontorets goda minne / Robert Rggus G

Inlagt 2021-09-26 09:24 | Läst 202 ggr. | Permalink
På 60-talet fanns ett stort klotterplank på Sergels Torg och alldeles därvid fanns en fria talares tribun för de som vill utnyttja sin frihet att tala ut till sina medmänniskor.

Vad stod inte på detta klotterplank?
En del som irreterade sig på allmänhetens dåliga meningsbyggnad och stavfel tog t.o.m. till sin uppgift att rätta felen med röda tuschpennor.

Jag tror uppsåtet nog var mycket gott men frågan var väl vad det egentligen gav. Efter ett tag togs det bort och få har nog saknat det. Det finns ju faktiskt så många andra väggar att skriva och måla på i en stad som Stockholm :-) elller :-( om man tycker så och det har man aldrig slutat med.