Bland det viktigaste jag har

Var till Fagersta lasarett idag. Hälsade på farsan. För en månad sedan fick han en hjärtinfarkt, det visade sig att det var stora problem med hjärtat. Han blev opererad på Akademiska i nästan nio timmar och i samband med det fick han en svår stroke.

Han återhämtar sig, det går sakta men än så länge åt rätt håll. Idag kunde han använda höger hand för att äta lite efterrätt, ett steg i rätt riktning. Man får hålla tummarna.

Igår hade vi lite middag med Maja och barnen. Också väldigt viktiga i mitt och mormors/min hustrus liv. Maja var lite drygt 11 när jag träffade hennes mor, idag har hon två egna barn. Fantastiskt att vara en del av detta.

Sista bilden tog jag på väg hem från Fagersta idag.

Det är som livet, det är kurvigt ibland men det går framåt, det är bara att åka med så gott det går och göra sitt bästa.

Terje 

Inlagt 2016-10-09 21:01 | Läst 420 ggr. | Permalink
Fint berättande, livet är tufft! Mvh, LO
Det är människorna som är det viktiga, mycket fin blogg!/ Björn T
Fint berättat och mycket fina bilder. Fick för några timmar sedan reda på att mina barnbarns morfar avlidit. Det sista åren har varit mycket kurvig, men det gäller att parera kurvorna och fortsätta framåt, men det kan vara tungt ibland.
Sten
Tack för alla vänliga ord, det värmer.
/Terje