Artonde inlägget...jul

Så blev det då jul i år igen. En högtid med blandade känslor. Som ingen annan högtid så får det en att tänka efter på hur otroligt lyckligt lottad man är på denna jord. Detta i jämförelse med många miljoner andra människor. Jag tror att varje stund som avsätts för eftertanke är värdefullt. 

Kameran har varit med på helgens olika firanden och det är ju inte slut ännu, i morgon kommer "alla" hit på lasagne. En tradition från min frus sida.

Man kan ana en viss förväntan...

Tomten kom i år också...

Frugan och svärmor med en flaska äppelmust:-)...

Trots all teknisk utveckling, ett tomtebloss räcker fortfarande långt...

Julaftonsmorgon, paketöppning innan kläderna ens hunnit på...

Promenad på juldagen, grönt och fint, men lite saknar man snön här i Dalarna...

Slutligen, god fortsättning allihopa!

mvh Terje

Inlagt 2015-12-25 18:59 | Läst 1417 ggr. | Permalink
Instämmer i dina tankar, vi har det väldigt bra. MEN lasagne ? nej det gillas inte. Dina bilder gillar jag. När mina barn var små kom tomten redan på förmiddagen. Det blev ofta väldigt jobbigt med lång väntan och när tomten äntligen behaga komma var barnen oftast väldigt trötta. Så efter lite övervägande så bestämde vi att tomten alltid skulle komma på förmiddagen. Nu är barnen vuxna och vi firar alltid högtiderna tillsammans om det inte är så att någon jobbar. Någon tomte kom inte för några barnbarn var inte närvarande i år, men lite paket blev det ändå.
Sten