Minnen

När barnbarnen fyller år så får de en liten "upplevelsehelg" som present. De väljer vad vi ska hitta på och så gör vi det helt enkelt. Det har varit besök i Falu gruva, gokart, ridning, lekland, fiske, tälta,konserter o annat smått och gott. Ofta vill det bakas, alltid ätas godis. Själva med oss.

Mat får de också bestämma, det kan bli pizza, tacos är en annan favorit. Ett par  vill alltid ha pannkaka till frukost och det andra paret våfflor. Så det får de, så mycket de vill.

Det hela dokumenteras i en liten enkel "fotobok", de ser fram mot den nästan lika mycket som själva helgen. Vi beställer alltid två exemplar och behåller ett själva. Fint att ha kvar.

Mvh Terje 

Inlagt 2020-04-21 21:03 | Läst 371 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Vilken mysig grej att göra!
Hej Terje - sikke en fin idé - gillas.
Mvh. Erik.
Bra idè att göra böcker. Så snabbt som möjligt också, annars blir det liggande och bortglömt. När mina barn var små satte jag in alla bilder i album men med tiden blev det inte av. Korten blev liggande.
Just nu håller jag på med mina första fotoalbum. Jag är ganska dålig på data så det blir att fråga om hjälp många gånger. Tre stycken är nästan färdig. Lite text fattas. Ska inte lämnas in än. Märker att det är bra att låta dom ligga till sig lite. Kan vara bra att rätta till en del saker efter hand.
Sten
Mycket trevligt sätt både för dom och er...ska ha det i tanken för egen del sen