Bilden i främsta rummet!

Vatten och höstfärger kring bruket i Ängelsberg...

1.       

2.       

3.       

4.       

5.                                                                                 

6.       

7.       

8.       

9.                                                                                     

10.       

11.       

12.       

13.                                                                       

14. 

15. 

16. 

Inlagt 2019-09-26 21:11 | Läst 439 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Trevliga bilder för mig som var på platsen för rätt många år sen. Ser välvårdat ut! Då reagerade jag på att räcket var målat i Falu rödfärg, kan ju inte funka tänkte jag, och nu är rödfärgen borta.

Bild 14 häftig tycker jag säger ssslllluuuurrrrrp!
Svar från Tovok   2019-09-27 20:28
Tack Måns! Ja, det är fint i Ängelsberg, nu håller man på för fullt o renoverar dessutom (se skyliften i första bilden!:) Man har lagat, reparerat och bytt ut en hel del sedan jag var här och fotograferade sist! Det är ju ett av Fagersta kommuns viktigaste turistmål, så det vill till att de håller efter det! Tänk att det kan låta så mycket av stillbilder! :) /Tommy.
Fina bilder! Känns det som du kommit igång med fotograferingen ordentligt igen med de nya grejorna?
//GöranR
Svar från Tovok   2019-09-27 20:31
Ja, det är riktigt roligt igen. Jag gillar Olympusen jättemycket! Framför allt litenheten och smidigheten gillar jag, och jag fullkomligt tokälskar bildresultatet. Däremot blir jag galen på funktionerna och menyerna. Det går verkligen inte att hitta det man ska ha, just när man ska ha det...! /Tommy.