tankar - bilder - ord
utanför och innanför

Jag hoppas jag hittar tillbaka

Huka er alla vänner! Gissar att ni fått 364 händelser i er ”låda” om det nu funkar som jag tror.  Jag lovar att det är en engångsföreteelse. Jag har precis avslutat mitt projekt ”Höst till Höst” och valt att lägga in alla bilderna i ett album här. Fast det saknas visst två bilder… Får kolla upp senare vilka. Det är lite oordning också – de ligger inte i exakt rätt ordning men i alla fall i rätt månad.

 

Min aktivitet här på Fotosidan har minskat vartefter. Jag minns inte när jag var inne och tittade på bilder här senast! Varför det blivit så – det vet jag inte. Om det är mitt enbildomdagenprojekt som slukat all energi - eller om det beror på något annat. Det får väl visa sig med tiden. Jag måste förnya mitt medlemskap nästa vecka och har efter lite funderingar bestämt mig för att göra det. Blogga särskilt mycket lär jag inte göra här inne, får en liten knut i magen pga tidigare tråkiga erfarenheter, men jag börjar längta efter att se era bilder.  Mycket , mycket har hunnit hända som jag har missat!

 

Imorgon är det vernissage på Växjö Fotoklubbs jubileumsutställning på Småland museum i Växjö.  Jag har varit med i utställningsgruppen och det kommer att kännas rätt bra i morgon kväll tror jag, oavsett hur det blir i morgon.

 

Nu har jag inte tagit en enda bild på två dagar och det är ju länge sedan det var så! Därför – för att det inte skall bli ett sånt där oacceptabelt blogginlägg utan bild – hu så hemskt! – så skall jag leta lite i mitt arkiv och sedan lägga ut denna föga genomtänkta text.

Inlagt 2011-09-16 20:24 | Läst 2600 ggr. | Permalink
Välkommen tillbaka Torun!!!
Jag trodde det blivit något fel först när jag såg att det var över 300 händelser när jag kollade in här ikväll:)))

Din bild här i inlägget är vacker i färgerna och jag "hisnar" när jag studerar den....får ett sug i magen precis som när jag står på sjunde våningen och tittar ut över balkongräcket.

Lycka till imorgon då!
Trevligt att du är tillbaka igen .
Hälsningar från Christin (som fortfarande inte har några bilder inlagda)
Svar från Torun 2011-09-17 09:46
Hej Christin! Tack för alla kommentarer! Inga bilder ännu! Men det är ju så, man måste prioritera och hinner/vill inte med allt.

Mvh Torun
Hejsan Torun
Lycka till med utställningen och kul att se/höra från dig igen!
Monica