Annons
Fotosidan Magasin > Gamla nummer > Fotosidan Magasin 4/2023

Fotosidan Magasin 4/2023

Nytt nummer av Fotosidan Magasin

Vi försöker hela tiden utveckla oss och våra produkter för att ligga i framkant och bjuda på det bästa. Sen ett par år har vi haft matt papper i Fotosidan Magasin för att det ger en väldigt fint karaktär. Baksidan har varit att mörka bilder inte alltid kommit till sin rätt. Men nu har vi snäppt upp oss så nu har tidningen både matt och ett fint tungt blankt papper. De första 16 sidorna är matta för att ge ett bra avstamp och resten av tidningen är blankt. Det bästa av två världar. Vi är mycket nöjda. Hoppas du också blir det.

Innehåll

Intervju: Vilda bildidéer som får liv. Bakom Jack Mikruts porträtt ligger långa förberedelser – och ofta någon galen idé.

Intervju: Ocensurerat. Elisabeth Ubbe är barnmorskan som blev fotograf – och som gärna tar sig an ämnen som andra undviker.

Intervju: En osynlig värld. Håkan Kvarnström vill att hans mikroskopfotografier av allt från alger till hårstrån ska väcka nyfikenhet.

Bildkritik: Kust & skärgård. Josefin Nilsson kommenterar läsarbilder och bjuder på tips.

Gatufotograferna favoritkameror - vi intervjuar fem fotografer

Fotoskola

Lightroomskolan del 2 - framkalla och bildbehandla

Tester

- Nikon Z8

- Hasselblad X2D 100C

- Ryggsäckar från Db Journey

4/2023 finns i butik 13 juliPublicerad 2023-07-12.

2 Kommentarer

saraarnald 2023-07-12 17:06  
Och del 2 i Lighroom-guiden minsann!
Hanseladams 2023-08-02 09:45  
Kanonbra nummer. Det känns ännu mer späckat än tidigare!
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS