Annons
Artiklar > Dynamo Sundsvall söker fotograf/filmare i sommar

Dynamo Sundsvall söker fotograf/filmare i sommar

Från produktion av boken Cykla Mountainbike där Andreas Danielsson cyklar ner för led i Idre Bikepark. Foto: David Elmfeldt

 

I Sverige etableras fler och fler anlagda cykelleder och i Sundsvall har man ett stort projekt på gång och till det söker man innehållsleverantörer av stillbild och video i sommar.

Är du innehållsleverantör av foto och film inom action så finns det chans till ett uppdrag i Sundsvall i sommar. Projektet heter Dynamo Sundsvall och den totala maxbudgeten för film/filmprojektet uppgår till 288 000 kr (exkl moms), där filmbudgeten är max 160 000 kr och stillbild är uppdelat på två uppdrag om max 64 000 kr. Uppdraget upphandlas enligt konstens alla regler så det är en detaljerad process att lämna in anbud och lägsta utvärderingspris (man viktar pris utifrån bedömt mervärde) kommer vinna upphandlingen. Kravspecifikationen är enligt:

• Leverantören ska bekräfta att ingen av uteslutningsgrunderna som räknas upp i 13 kap 1- 3 §§ LOU föreligger.
• Leverantören ska vara registrerad i aktiebolags- eller handelsregister eller motsvarande register som förs i det land där leverantörens verksamhet är etablerad. Leverantören ska även vara registrerad för mervärdesskatt, undantaget skattefria verksamheter, samt inneha F-skattebevis. Beställaren kommer vid kvalificeringen att kontrollera att angivet krav är uppfyllt.
• Leverantören ska ha erfarenhet av att filma objekt i fart 2 uppdrag av liknande art och omfattning.
• Leverantören ska ha erforderliga tillstånd och licenser för att filma drönare.
• Leverantören ska ha egen utrustning för att kunna genomföra uppdraget, inklusive HD-filmning.
• Leverantören ska ansvara för statister/modeller med cykelutrustning av olika kön, etnicitet, ålder och konstellationer.
• Leverantören ska kunna redigera filmerna i olika format, såsom vertikalt och horisontellt.
• Leverantör som själv inte har kapacitet att lämna anbud har möjlighet att anlita underleverantör för utförande av hela eller delar av uppdraget. Leverantör som avser att använda underleverantör ska förfoga över dessa resurser i den omfattning som krävs för att uppfylla de krav som upphandlingen omfattar och kunna styrka detta med dokumentation vid anmodan från kommunen.

Du hittar alla detaljer om uppdraget och hur du lämnar in ditt anbud via www.e-avrop.com/sundsvall. Där skapar du enkelt ett konto för att komma åt all information. Senast 25 mars skall ditt anbud vara inne.Publicerad 2022-03-14. Läst av 1460 personer.

Bli först att kommentera

annons

Merläsning

ANNONS