Annons

Proffsfoto

Artiklar > Ny Canon-verkstad på gammal adress

Ny Canon-verkstad på gammal adress

Nu öppnar en auktoriserad Canon-verkstad i Stockholm. Företaget Assist Workshop tar över Visual Services lokaler i Farsta tillsammans med utrustning och en del personal. Här ska de klara alla slags fotoproblem lovar Canon.

Assist Workshop har haft serviceverkstäder under många år med. Bland kunderna finns Canon, Sony, LG och Pioneer med flera. Assist Workshop äger Assistkedjan som funnits i Sverige sedan 1999 och som finns representerade på ett 20-tal ställen i Sverige.

Canons samarbete gäller verkstäderna i Farsta och Linköping.
– Vi har ett långt samarbete med Assist Workshop i Linköping för service på våra produkter och vi har sedan i våras fördjupat vårt samarbete i Stockholm (Farsta) och Linköping, berättar Roger Tåli på Canon Svenska AB.

Förutom nya ägare kommer verkstaden i Farsta att ha ett större fokus på canonfotografer än tidigare.
– De har utrustning och personal för att hantera alla problem inom fotoområdet, säger Råger Tåli.

Verkstaden i Farsta är öppen från och med den 17 november 2014. Läs mer här.Publicerad 2014-11-17. Läst av 9358 personer.

2 Kommentarer

bildterapeuten 2014-11-22 23:34  
Vi som har varit vana att gå in på Intervision i Malmö får alltså böket att fortsättningsvis skicka kameran till Farsta .
Svar från froderberg 2014-11-22 23:56
Åtminstone ännu en tid.
Panora 2016-12-23 13:23  
Jag vill skicka en stark varning till alla professionella fotografer! Assist Workshop har gett upprepade bevis på inkompetens när det kommer till reparation av objektiv från Canon. De har dessutom vid upprepades tillfällen ljugit samt uprätt oärligt.

Merläsning

ANNONS