Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 299 kr per år

Annons
Artiklar > Serkan Günes landskapsbilder i bokform

Serkan Günes landskapsbilder i bokform

En inblick i världen av långa vintrar, vidsträckta landskap och oändliga sommarnätter vid lägerelden. 

Kokkaffe Landscapes är en konst- och fotobok. Den tar läsarna med på en resa över bergen och genom dalarna innanför den norra polcirkeln. 

Genom Serkan Günes bilder med berättelser och illustrationer ges en inblick i världen av långa vintrar, vidsträckta landskap och oändliga sommarnätter vid lägerelden. 

Serkan Günes är bosatt i den arktiska byn Keskijärvi, men föddes i Istanbul. Han har ägnat sitt liv åt landskapsfotograferandet.

Boken finns att köpa här.Publicerad 2023-06-30.

5 Kommentarer

monotux 2023-06-30 11:11  
Ska vi petiga är klimatet sub-arktiskt (-:

Kul med bok!!
Arne Bivrin 2023-07-01 02:44  
Har fått boken och gillar den skarpt! Fyndigt samarbete med Serkans vackra bilder och kluriga betraktelser om kaffe på tur. Rekommenderas!
Sten-Åke Sändh 2023-07-01 12:45  
Tillhör de som mest av en slump hamnade på Lydmars Hotell vid Blasieholmen, i väntan på en Waxholmsbåt hem när det var svinkallt.

Just då hängde Erkan Gunes underbara bilder från Rapadalen i väl tilltagna stirlekar i entre och runt barens alla väggar. Kanske A1 eller A0. Storlek betyder och det blev väldigt tydligt inte minst då på Lydmar. Tänk att inte fler fotografer fattat detta med storlekens beetydelse för bildupplevelsen.

.... eller handlar det mest om dumsnålhet?
Anders F. Eriksson 2023-07-05 20:53
Bilderna blir ju inte sämre för att de visas i mindre format, så länge man betraktar dem på rätt avstånd. De flesta har nog vare sig plats för eller vill ha sina bilder i A1 eller A0 hängandes på väggen hemma.
Sten-Åke Sändh 2023-07-06 16:45
Jag tycker verkligen att dessa bilder vann väldigt mycket på ren storlek på Lydmars. Sen kanske alla inte förstår att uppskatta de större formaten och det är fine. De flesta skriver f.ö. aldrig ut några bilder men är glada ändå.

Man kan ju alltid köpa
en bok istället om man ändå inte uppskattar de stora printarna till fullo och då kan du få alla bilderna till bråkdelen av vad en enda A1 print kostade, för de var ju inte helt billiga.

Sedan kan man ju alltid köpa sig ett förstoringsglas till boken så blir det nästan som att se stora formaten - några cm i taget - nästan som att åka över Medelhavet i glasbottenbåt.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS