Annons
Artiklar > Fotosidan Poddradio #117 - Joel Marklund och Årets Bild

Fotosidan Poddradio #117 - Joel Marklund och Årets Bild

Vi åkte till London för att fotografera med Nikons nya flaggskepp Z9 och testa det nya superteleobjektivet med inbyggd telekonverter. Här passade vi på att spela in en podd med Joel Marklund, chefsfotograf på Bildbyrån och specialiserad på sportfotografi.

Joel Marklund har jobbat i över hela världen och bevakat många globala evenemang, inklusive åtta OS. Han har vunnit ett flertal priser för sina bilder, till exempel Picture of the Year International, NPPA Best of Photojournalism och ett flertal priser i svenska Årets Bild. Sedan 2016 är han ambassadör för Nikon Europe.

Han precis kammat hem två priser i Årets Bild 2021. Hör honom berätta historien bakom de vinnande bilderna och hur han jobbar med sin utrustning på fältet – nu senast i vinter-OS!

Joel Marklund kan du följa på instagram: @joelmarklund

Du kan lyssna på Fotosidan Poddradio reklamfri i fältet ovan. Fotosidan Poddradio finns i de flesta poodspelare, sök på "Fotosidan Poddradio". Itunes och Google poddcasts är de två kanaler vi rekommenderar och som är reklamfria. Vi finns även hos Spotify och Acast (reklam som vi inte styr över kan förekomma).

Glöm som sagt inte att gilla, följ eller prenumerera i din favoritapp! Då blir vi glada! :)Publicerad 2022-03-31.

Bli först att kommentera

Fler avsnitt

Föregående 1 ... 11 12 13 Nästa 
Föregående 1 ... 11 12 13 Nästa 
ANNONS