X. Oanvända vyer > Nyheter > Färgglatt även bland kameraväskorna

Färgglatt även bland kameraväskorna


Nu är det inte bara kamerorna som får mer färg. Även bland kameraväskorna börjar färgen och formen ta allt mer plats.

Hama lägger nu till en serie färgglada väskor från Aha i sitt sortiment. Aha gör också väskor för laptops och mobiltelefoner, och nu har de alltså gjort en serie för kameror. Väskorna finns i fyra olika storlekar och passar allt från kompaktkameran till systemkameran.

Publicerad 2009-04-16. Läst av 7195 personer.
Missa inte utrustningsförsäkringen som Plus-medlemmar har bättre pris på

Plusmedlemskap kostar 220 kr per år

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

2009-04-16 11:02   Sputt
Mer sånt här, jag är trött på alla tråkiga kameraväskor!
2009-04-16 22:57   jkm
Ser extremt tramsigt ut måste jag säga! Kollade in Billinghams väskor på Fotomässan i GBG, så ska en väska se ut. Bra kvalitet och en klassisk look! Ju längre man har den desto snyggare blir den...
2009-04-18 10:59   Anders Östberg
Kul för dom som tycker det är kul att synas, eller ser kameran som modepryl.
Jag föredrar att vara diskret och smälta in i bakgrunden som fotograf.
2009-04-18 12:27   Oliver Magnusson
Jag får hålla med Anders, kul för den som vill synas. MEN USCH !! gillar inte detta alls, nu kmr ju allt i färg, kameror och väskor nu fattas det bara färgglada objektiv :O
2009-04-19 01:02   mie009
Fast Janne, kan du inte vara lite glad för dem som kanske inte delar din uppfattning? Trots allt har ju dina likas skrikande röster hörts alldeles för högt, alldeles för länge!
Min kamera är med mig överallt och jag vill dokumentera min vardag, men för den delen vill jag gärna kunna matcha min genomtänkta outfit med en snygg kameraväska. Varför ska jag begränsas med estetik bara för att jag vill ha min kamera med mig?

Jag är så ofantligt trött på att vara påtvingad genre-fotografernas "oumbärliga" redskap.

Men hur som, så var kanske inte de här så snygga ändå. Jag vill ha mer fashion än det här! Den blåbruna ser okey ut, men tittar man på deras flashvideo så får man lite "ellos-känsla" över grejena.
2009-04-19 18:26   jkm
Ursäkta? "Trots allt har ju dina likas skrikande röster hörts alldeles för högt, alldeles för länge!"
Marie, förklara dig tack!
2009-04-20 17:41   mie009
Diskussionen råkade visst fortsätta i Jannes gästbok. Men för att förklara mig så menade jag att en viss grupp av fotografer verkar ha bestämt sig för vad som är ett okey utseende på en fotoväska och satt det som gällande norm där alla avvikelse ska bannlysas.

Jag har skumbeklätt (på insidan) en av mina handväskor för att kunna ta med mig min kamera i vardagen. Inte optimalt, jag kan heller inte ta med mig ett extra objektiv. Men jag fick höra alldeles nyligen av en fotograf att det där var trams.

Jag blir rätt ledsen att man inte kan bara hålla sådan åsikter för sig själv, inte för att jag bryr mig om vad han tycker om min väska, men det bidrar till att marknaden tror att alla fotografer delar denna åsikt.

Men men det är väl förhoppningsvis bara en tidsfråga innan detta ändras. Tills dess är att motargumentera, vår bästa taktik.
2009-04-20 21:51   jkm
Snälla Marie, jag lovar och svär på allt vad som är mig kärt att det finns ingen grupp av fotografer som har "bestämt sig för vad som är ett okey utseende på en fotoväska och satt det som gällande norm där alla avvikelse ska bannlysas."

Därmed avslutar jag mitt deltagande i en tråd som fick lite märkliga proportioner kan jag tycka, ska tänka mig för nästa gång jag tycker till om fotoväskor på FS;)

Ha det gött/Janne

Merläsning


Miops Capsule360