Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Nordens Fotoskola ställer ut Brytpunkt

Nordens Fotoskola ställer ut Brytpunkt

Från Brytpunkt.

 Martin Svensson

Årets tema Brytpunkt tolkas av studenterna på Nordens Fotoskola.

Snart kan man se examensarbetet av studenterna på Nordens Fotoskola, Biskops Arnö. ”Brytpunkt” är temat för i år. Det handlar om hur en företeelse upphör eller förändras till att bli något annat på andra sidan. Utifrån temat har de själva fått komma på vad de vill täcka.

Resan från att vara ett singelhushåll till att skaffa barn på egen hand är en stor förändring som sker i livet. Vi får djupdyka i det som en gång i tiden var en av jordens största sötvattenkällor, men är med människans påverkan en öken bebodd av kameler. Är dalahästar och lutfisk det svenskaste vi har? Vi får möta två ungdomar som möter vuxenlivet genom värnplikten, ta del av vem astronauten Marcus Wandt är bakom kulisserna och andra skildringar.

Utställningen pågår lördag 27 april 2024 till söndag 12 maj på ABF-huset i Stockholm.

Foto: Sara Damne

Foto: Johan Carlberg

Foto: Joar Vestergren

Foto: Ida Persson

Foto: Felicia NilssonPublicerad 2024-04-11.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning