Annons
Artiklar > Scandinavian Photo Art samarbetar med Abecita Popkonst

Scandinavian Photo Art samarbetar med Abecita Popkonst

Fotobutiken inleder samarbete med museum - säljer printar och posters.

Spart, som står för Scandinavian Photo Art har inlett ett samarbete med fotomuseumet Abecita Popkonst.

Ett viktigt och naturligt samarbete för oss. Vi finns båda i Borås och har som främsta drivkraft att visa upp fotokonst i världsklass. För att göra varje fotograf, poster och utställning rättvisa trycker vi på 300 gsm semigloss RC-papper, med en fantastisk färgåtergivning. Vi har under det senaste året byggt ett proffslab på plats i Borås som ger oss möjlighet att leverera utifrån högt ställda krav” , säger Baldur Bragason, Creative Director på Spart i ett pressmeddelande.

Spart erbjuder utvalda fotografer att sälja och visa upp sina verk online, man har posters och signerade och numrerade fine art-printar. 

Abecita Popkonst & Foto har en stor samling popkonst, samtidigt som man visar minst fem fotoutställningar på museets tre våningar.

Sedan 2012 har det genererat en rad posters från utställningar, som Christer Strömholm, Bruno Ehrs, Karolina Henke, Dawid, Anders Petersen, Sandra Freij och Nathalia Edenmont. De och ett antal andra ingår i Poster Collection.



Publicerad 2022-12-12.

Bli först att kommentera

Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS