Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

1 Maj Street, Drottninggatan vid plattan, kl 11

Produkter
(logga in för att koppla)

spots

Aktiv medlem
Hej alla,

Idag är det 1 Maj och vi har ett flertal demonstrationer på stan idag. Bland annat syndikalisternas tåg som börjar kl 11 vid Sergels Torg och sedan rör sig mot stortorget efter en timme eller så.

Det brukar bli lite "action" under denna demonstration så jag tror att det kan bli lite tuffa bilder om man vågar hålla sig framme.

Som sagt så tror jag inte att tåget går fören kl 12 eller så till gamla stan så eftersläntare kan väl bara ringa mig på 0735 36 70 47, så möts vi upp.

Annars ses vi prick 11 vid trapporna mot drottninggatan från sergels torg.

Är demonstrationerna tråkiga drar vi vidare på stan och kollar, det händer massor en dag som denna.

Mvh
Andreas
 
Jag åker in redan nu och börjar fotografera lite street precis uppe vid trapporna till drottninggatan så om någon vill komma tidigare går det bra. Bara att ringa på mitt nummer i inlägget ovan. Annars syns vi 11.00 på samma ställe. Då blir det drag! =)
 
fan vad mina fötter gör ont!

jaha då kom man in på presskonferansen med lars ohly med ;p
 
Hahaha.. ja, jag hamnade ju på scen helt oplanerat. Har grymt bra bilder på både Lars och Adam Tensta. =)
 
ANNONS