Annons

D7000 Ny firmware 1.02

Produkter
(logga in för att koppla)

xztraz

Medlem
https://nikoneurope-se.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/49231

Ändringar i den här versionen
* Brusreducering utförs nu med slutarhastigheter längre än 1 s (tidigare 8 s) när On (På) valts för långa slutartider. Brusreducering (NR) för att minska de ljusa prickar som uppträder vid stillbildsfotografering med långa slutartider.

* Ett problem som gjorde att filmer som spelats in med D7000 inte kunde öppnas med vissa filmredigeringsprogram har nu åtgärdats.

* När kameran anslutits till en TV via AV-kabel för filmuppspelning fungerade filmuppspelningen till en början normalt men om filmen spelades upp två gånger eller mer var ljudvolymen extremt låg och hördes endast bitvis. Det här problemet har åtgärdats.

* Om vitbalansen för RAW-bilder tagna med kamerans bildöverläggsfunktion finjusterades med Capture NX 2 eller ViewNX 2 fick bilderna ett magentafärgstick. Det här problemet har åtgärdats.

* Ett problem som gjorde att 0.00” visades som kompassriktning när GPS-enheten GP-1 anslöts till kameran har åtgärdats så att ---.-- nu visas.

* När sökarens virtuella horisont kopplats till Fn-knappen eller förhandsgranskningsknappen och någon av dessa knappar trycktes ner uppstod fel i indikatorn för den virtuella horisonten. Det här problemet har åtgärdats.



Följande felaktigheter i hjälptexterna har åtgärdats.

* Hjälpen för “Högsta känslighet” visades för fotograferingsmenyn>inställningar för ISO-känslighet>På eller AV-hjälp.

* I den tyska hjälptexten visades “Välj fokusprioritet för AF-S-läget.” för Anpassade inställningar>a1: Hjälp för AF-C-prioritet.
 
ANNONS