Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Extremt billiga program, är detta lagligt

Produkter
(logga in för att koppla)

bengtjakobsson

Aktiv medlem
Hej, hittade den här hemsidan där man köper program som endast finns i nedladdbara versioner. Priserna är extremt billiga och det erbjuds generösa rabatter. Creativ Suit CS2 för 99dollar...Hittar ingen information om ägare, telefonnummer eller annat på sidan, verkar skumt tycker jag, nån som känner till/ har erfarenheter av sidan?
http://www.stdownload.com/
Bengt
 
Domänen är registerad av en ryss.
Servern som kör domänen står i kina och är svartlistat i flera spam-databaser.
Domänen saknar dessutom giltiga SSL certifikat.

Låter det för bra för att vara sant, så är det oftast det. Om du handlar något där skulle jag inte bli förvånad om ditt konto är tömt nästa gång du kollar.
 
Hej och tack för infot, tyckte nog det verkade "för bra". Hur har du gjort för att få fram den här informationen, kan ju vara bra att kunna om man stöter på liknande sidor.
Bengt
 
Microsoft säljer i överhuvudtaget aldrig några nedladdningar så står det Windows någonstans och det är för nedladdning så vet man direkt att det är fejk.

Windows finns bara som fysisk licens med en lapp som sitter på en fysisk cd, t.o.m när det är volym licenser.
 
ANNONS