Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Köpa blixtar från foto-walser.de?

Produkter
(logga in för att koppla)

stylefish

Aktiv medlem
Har länge funderat på om man inte ska införskaffa sig ett par blixtar men eftersom jag inte är på någon proffsnivå ännu så tänkte jag införskaffa mig ett billigare paket och testa lite med.

Har velat haft ett paket med batteri eftersom jag haft många funderingar att plåta på fältet.

Fick ett tips om att besöka foto-walser.de som säljer ett kit med 300ws blixtar, lite softboxar och sånna saker men med ett batteri också. Enligt sidan så ska man kunna skjuta upp till 150 blixtar på en laddning och samtidigt går det hela att koppla till bilen också. Har man behov av det så kostar ett extra acc runt 1000:-

Nu är frågan bara. Vad är det som pajjar på sånna här blixtar om det inte är något som pajjar som man inte kan byta ut själv?

Min första och egentliga enda tanke blir lamporna och sånna går att införskaffa för en dryga hundralapp. Kan det vara värt att införskaffa en 5 - 6 stycken till varje blixt om det blir så att man köper? Dom lär väl inte finnas allt för länge på deras lager om jag har förstått det här med kinagrejjer rätt.

En notis kan också vara att jag i ett första skede tänkte använda dessa blixtar med min d70.

Tacksam för alla tips och goda råd!
 
ANNONS