Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Ryggsäckar från Kina?

Produkter
(logga in för att koppla)

Silent_Bob

Medlem
Nån som testat köpa nån av dessa från Kina? Är dom värda att ens beställa? Får jag plats med min Nikon D90 ihop med en gammal Nikon 75-300mm så blir jag nöjd.

"retro" väska: Här får inte 75-300 plats.
http://www.ebay.com/itm/DSLR-SLR-Canon-Nikon-Sony-Canvas-Camera-Rucksack-Backpack-Bags-Vintage-Looking-/300575357816?pt=UK_Camera_Cases_Bags_Covers&hash=item45fbaffb78

Lite mer modern, borde rymma allt jag behöver.
http://www.ebay.com/itm/New-D-Grey-Canvas-DSLR-Camera-Rucksack-Laptop-Bag-Canon-Nikon-Sony-HB119-2-/350727953785?pt=US_Camera_Cases_Bags&hash=item51a903dd79

Finns några andra modeller men dom är rätt snarlika såklart.
 

wilper

Aktiv medlem
Jag har exakt den modell som är den kinesiska referensväskan i det testet. Den funkar bra, dock har jag inte haft behov av att släpa mina kameror efter en bil eller ställa mig i en fontän än.
 

eskil23

Aktiv medlem
Den första skulle jag inte plocka upp om jag så hittade den i soporna.
Den andra, tja, för det priset så skadar det knappast att prova den. Men notera att det inte finns några bilder på insidan, antagligen med avsikt.
 
ANNONS