Utställning på Mariebergsskogen

Produkter
(logga in för att koppla)

Graylingman

Well-known member
Nu på lördag är det vernissage på Värmlands Naturum i Mariebergsskogen i Karlstad. www.naturfotografernaarvika.se öppnar utställningen som kommer att hänga hela sommaren.

Postar pressreleasen här:

Värmlandsnatur – fotoutställning på Naturum

Naturfotograferna Arvika ställer ut egna bilder med temat värmlandsnatur på Naturum, Mariebergsskogen, Karlstad hela sommaren. Vernissage äger rum lördagen den 5 juni mellan klockan 11 – 17. Utställningen pågår till den 22 augusti.

17 av klubbens medlemmar ställer ut sammanlagt 25 bilder. Alla bilder är tagna i Värmland. Utställningen försöker spegla både typiska och mer ovanliga motiv från den värmländska naturen.

Naturfotograferna Arvika är en grupp fotointresserade personer mellan 15 till 85 år, både kvinnor och män, som har en särskild lidelse för naturfotot. De flesta bor i Arvika men vi har medlemmar även från andra delar av Värmland. Våra medlemmar har vitt skilda intresseriktningar, allt från landskap, fåglar, däggdjur, insekter, kräldjur till macro, undervattensfotografering och natthimlen. Hos oss finns både nybörjare och mer rutinerade rävar.

För mer information, gå in på klubbens hemsida: www.naturfotografernaarvika.se eller
kontakta ordförande Lennart Halvarsson, +46 (0) 706 070 666.


Välkomna!


Naturfotograferna Arvika
 

Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar