OBS: denna grupp är markerad som inaktiv. Gruppvärden kan aktivera den igen genom att redigera inställningarna.

Klotterplanket


Bli medlem i gruppen för att skriva
Rapportera
Ingvar
för 12 år sedan sedan


Hej! Vi har fått några avhopp på vrakdykningen på Ölasnd 6-8 juni. Hör av dig om du är intresserad! Anmälningar OK hela nästa vecka till och med fredag 30/5. Se i övrigt nedan.
Rapportera
Ingvar
för 12 år sedan sedan


PÅMINNELSE: Sista dag för anmälan till SM i UV-foto är 2 maj. Anta utmaningen och anmäl dig, ju fler som är med, detso bättre blir det! Info hittar du på www.ssdf.se under UV-foto.
Rapportera
Ingvar
för 12 år sedan sedan


Vrakdykning på Norra Öland 6-8 juni. Grunda (= max 30 meter), bildmässigt intressanta vrak, fokus på vrakfotografering. Någon som är intresserad? Se www.backscatter.se för vidare info. Anmäl till mig senast 21 april.
Rapportera
Ingvar
för 12 år sedan sedan


Info och anmälningsformulär till årets upplaga av Workshop i UV-foto finns nu på www.backscatter.se. Totalt 22 platser, 8 anmälningar redan första dygnet, så skynda dig om du vill vara med... :)
Rapportera
Ingvar
för 12 år sedan sedan


SM i UV-foto: Årets upplaga av SM har ett delvis nytt upplägg. Tävlingen genomförs i två steg: 1) en uttagstävling i form av en inskickstävling och 2) en final där bilderna man tävlar med tas på plats under två dykdagar. Sista datum för anmälan och inlämning av tävlingsbilder är 2 maj. De tolv bästa fotograferna i uttagstävlingen går till final, som äger rum den 22-24 augusti. De nya tävlingsreglerna och mera information om SM hittar du på www.ssdf.se under UV-foto. Anta utmaningen och ställ upp i SM i UV-foto i år! Jag besvarar gärna frågor.
Rapportera
Ingvar
för 12 år sedan sedan


Hej! Fem platser kvar på UV-fotosafari i Röda Havet 11-18 april. Jonna och jag är ombord, vi kör hela resan som en workshop med bildgranskning, inslag av undervisning, utbyte av tips, idéer och utrustning. Hög tid att boka in sig! Mer info finns på http://www.alinks.se/redsea2008/Fotoresan.pdf.
Hälsningar Ingvar
Rapportera
Torfa
för 12 år sedan sedan


Gott Nytt År! Alla dykande fotografer, hoppas att få se många spännande bilder nästa dykår...//Torfa

Lastolite HaloCompact