Annons
Användarnamn: Svedje
Ålder: 78 år
Bor: Skellefteå, Västerbottens län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2009-10-12
Senast inloggad: 2021-10-18 20:29

Jag gillar Fotosidan, men det var länge sedan jag lade upp en bild. Eftersom jag både har hemsida och är aktiv på sociala medier känner jag inte behovet. Däremot läser jag med behållning Fotosidans artiklar såväl i papperstidningen som på webben. Det är ett bra sätt, tycker jag, att hålla sig á jour med utvecklingen inom foto. Går ibland in på forumsidorna och läser vad folk skriver, eller ställer egna frågor. Det är fantastiskt trevligt att få sakkunniga svar på sina spörsmål oavsett hur korkad frågeställningen har varit. Dock tycks en del diskussioner spåra ut i oändligt besservisseri, vilket stundtals höjer underhållningsvärdet på texterna, men för det mesta blir tröttsamt att ta del av.

Har tidigare bloggat en del, men eftersom det jag skriver mer har med samhällsutveckling att göra än med foto så avstår jag även från detta numera.

Önskar alla aktiva och passiva på Fotosidan ett riktigt gott fotoår!

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, KonsertfotoDu behöver Macromedia Flash 8 och ha Javascript påslaget för att kunna se bildspel.

Ladda ner Flash

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Fåglar
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS