Annons

DJI Mavic Air 2

Artiklar om produkten

Betyg


(5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension


Summmering

DJI har lanserat nästa drönare i sin mycket populära Mavic Air-serie. Denna modell har bl.a. en ny 1/2-tumssensor, filmning i upp till 4K/60p, 48 MP stillbilder, förbättrade motivföljande flyglägen, förbättrad överföringsteknik samt en batteritid på upp till hela 34 minuter.

Perfekt för dig som vill ha en kompakt och smidig drönare, med flera smarta funktioner och som kan leverera högkvalitativa bilder och videoklipp.Figge Bergquist
2020-08-21 Figge Bergquist

PLUS: Lättkörd, lättanvända funktioner, bra kamera.
MINUS: Inga jag kan komma på.

Jag är mycket nöjd med denna drönare. Är helt ny på det här, och trodde nog att det skulle vara svårare att lära sig hantera den, men efter bara några provflygningar gick det som en dans. Bildkvaliteten, både stillbilder och filmer, är långt över förväntan. Bra också att det finns drösvis med filmer på Youtube där rutinerade användare ger pedagogiska tips som gäller just den här drönaren. Det enda jag egentligen ångrar är att jag inte väntade lite och satsade på uppföljaren Mavic Air 2 Zoom, som är i stort sett samma maskin, men med 4 x optisk zoom.

Pris: 11990
Ronny Karlsson
2020-08-09 ryks82

PLUS: Mycket drönare för pengarna och är nog bland de bästa man kan få för pengarna.
MINUS: inte många minus på denna :)

Köpte denna med Fly More Combo med alla tillbehören man får med så sparar man minst 3500kr än man ska köpa de vid sidan om.. och bara 2 batterier så har man gått över vad prisskillnaden.

Är grym att fota 360 graders panorama och enkelt att dela till t.ex facebook som den se bar direkt som den ska.
Filmar riktigt bra i 4K 60fps.
Lätt å smidig att ha med sig å flygtiden / batteri är mer än vad man behöver i de flesta fall :) så ingen ångest att man inte hinner hem med den. då den är på 34 min / alltså 25 min som man kan lägga utan att den riskerar hamna någonstans på vägen.

Liknande produkter: Har egentligen inte kollat på en annan men hade en DJI Spark innan

Kundtjänst: nej

Pris: 11990
ANNONS