Agfa Snapscan 1212u


Summmering

Finns i flera färger, för både mac och windows2006-09-24 Farbror

PLUS: Bra pris.
MINUS: Långsam.

En maskin jag kört i många år nu. Tror att jag köpte den på elgiganten under senare hälften av 90-talet. Långsam men helt acceptabel kvalitet.

Kundtjänst: Har ej behövt kontakta.

Köpt hos: Elgiganten
2004-10-09 jefftrigwell

PLUS: Lättanvänd,
MINUS: Dåligt scanner program.

Köpte scanen för ca 5år seden. Är helt nöjd med den. Stort plus till agfa för att det fans nya drivare till xp att ladda hem.

Köpt hos: Expert
2004-04-05 mikaelkr

PLUS: Enkelt handhavande
MINUS: Dålig i lågdagrarna

En enkel scanner. Blir acceptabelt bra om inte originalet är för mörkt. Lågdagrarna sotar tyvärr igen, oavsett inställning.
2003-07-30 Hercules

PLUS: Enkel att använda. Billig
MINUS: Bildar mönster i större färgscanningar. Färgskillnad mellan orginal och kopia.

Klarar inte att scanna färgbilder i större storlek t.ex. A4 eftersom ett regelbundet mönster bildas över bilden. Svartvitt går dock utmärkt.

Man kan även märka färskillnad mellan orginal och kopia ibland men det ser bra ut ändå.

Köpt hos: siba
2003-07-27 anax

PLUS: Pedagogisk mjukvara, lätt att installera, helt ok avläsning och billig. Har haft den i ett antal år och jag tycker fortfarande att den funkar.
MINUS:

Var och köpte en annan scanner för några veckor sedan. Tyckte att det var dags för en ny. Har haft min gamla i ca 3 år. Valde en kombinerad skrivare och scanner från HP. Denna var så krånglig att installera och mjukvaran till produkten var opedagogisk. Offrade en helg för att få det hela att funka men lyckades inte. Lämnade tillbaka HP´n efter några dagar och lade in min gamla agfa igen istället.
2003-03-11 Nordenskjöld

PLUS: Enkel och billig
MINUS: Man får vad man betalar för

Detta är en enkel skanner med USB. Jag tycker att den sköter sig bra och programmet SnapScan är i över lag bra även om det vid varje ny preview återställer alla senast inställda värden. Jag skulle vilja att den behåller senaste värdena eftersom man ofta skannar många bilder med samma upplösning, storlek etc.

Köpt hos: Expert

Pris: 900