Canon EF 24mm f/1,4 L II USM

Egenskaper

Vidvinkel: 24 mm
Största bländare: f/1,4
Asfäriska linser och UD-glas
Subwavelength Structure Coating
USM fokusmotor
Flytande intern fokusmekanism
Skyddande tätningar
Robust byggd


Högpresterande, förstklassigt vidvinkelobjektiv med stor bländaröppningFörstklassigt objektiv med stor bländaröppning
EF 24mm f/1.4L II har en maximal bländare på f/1,4 som ger fantastiska fotografier i svagt ljus. Cirkelformad bländare som ger mjuka bakgrundsslöjor. Brännvidden 24 mm är perfekt för vidvinkelfotografering och objektivet lämpar sig därför både för fotojournalister, landskapsfotografer och alla som vill få ett lite bredare perspektiv.

Asfäriska linser och UD-glas
Den höga bildkvaliteten har ytterligare förbättrats med EF 24mm f/1.4L II via tillägg av två asfäriska linser med hög precision, som korrigerar kromatiska avvikelser och fältkrökning. Kromatiska avvikelser, som ofta förekommer vid tagningar med vidvinkel, bekämpas också via de två UD-glasen som ger optimal bildkvalitet och detaljer från hörn till hörn.

Subwavelength Structure Coating
Canons patenterade antireflexbehandling utvecklades för digital fotografering och minimerar reflexer och ljusslöjor som orsakas av invändiga återspeglingar. Genom att eliminera orsaken reduceras reflexerna och resultatet blir skarpa och tydliga bilder.

USM fokusmotor
Den nästan helt tysta ultraljudsmotorn (USM) i EF 24mm f/1.4L II ger supersnabb autofokus och har manuell upphävning. Den flytande interna fokusmekanismen hjälper till att bibehålla hög bildkvalitet i alla brännvidder.

Robust byggd
Canons objektiv har konstruerats för att klara stadig användning i riktigt påfrestande omgivningar. Objektivet har tätningar som skyddar mot väderförhållanden och damm och ett motljusskydd och en påse medföljer också i paketet.

Blyfri optik
Vid konstruktionen av EF 24mm f/1.4L II används miljövänligt blyfritt glas.

Betyg


(4.71/5)
(baserat på 7 recensioner)
Skriv en egen recensionLastolite HaloCompact