Annons

Canon EOS 1100D

Betyg


(4.5/5)
(3.86/5)
(4.14/5)
(baserat på 14 recensioner)
Skriv en egen recension



2017-02-17 brittmari.nordfjäll



Att använda: 3 Hållbarhet: 4

Tycker att den är lätt att fota med
Behöver bara lära mej alla funktioner så att man kan fota bra bilder

2017-02-17 brittmari.nordfjäll



Att använda: 3 Hållbarhet: 4

Tycker att den är lätt att fota med
Behöver bara lära mej alla funktioner så att man kan fota bra bilder

2016-04-06 Elox91



Att använda: 4 Hållbarhet: 4

PLUS: Lätt att lära sig, levererar väldigt bra bilder för priset.
MINUS: Fungerar mindre bra vid mörker.

Perfekt nybörjarkamera. Väldig lätt att lära sig.

Pris: 1500

2013-12-25 Viktor Wiklund



Att använda: 4 Hållbarhet: 4

PLUS: Bilder i HD,Filmar i HD, Funkar bra
MINUS: I mörker ser man inge bra när man ska ta kort

Den fungerar bra. Den gör Proffsiga bilder. Den är bra ifal du vill byta ifrån en Digital kamera till en Systemkamera. Sen är lätt och använda. När jag köpte min var det rea och paketpris. Annars skulle den kostat 2919 kr

Liknande produkter: Samsung NX1000

Köpt hos: Elgiganten

Pris: 2919

2013-12-20 Simbin



Att använda: 5 Hållbarhet: 3

PLUS: Bra för nybörjare, lätt att använda
MINUS: Liten och svår att hålla om man har stora händer, begränsar kreativiteten när man "växt ur" kameran.

Överlag en bra kamera för ny började. Inte så avancerad och lätt att använda. Håller dock inte kvalitén speciellt länge, efter ett år är autofokusen Relativt långsam och den fokuserar många av gångerna inte rätt, och det blir inte skarpt. Går oftast snabbare att använda manuell fokus. Blir även skarpare då.

Pris: 3500

2013-06-29 naslund2



Att använda: 5 Hållbarhet: 5

PLUS: Priset 2200kr
MINUS:

En bra kamera för nybörjare som jag.

Pris: 2200

2013-01-24 Annapanna.k



Att använda: 3 Hållbarhet: 4

Fick den som present och är mycket nöjd med den. Jag hade länge önskat mig en kamera där jag kunde göra manuella inställningar och samtidigt ha bra förinställda alternativ.

Kundtjänst: Snabbt byte rakt över disk hos Elgiganten då det visade sig att det fanns en "fläck" i kameran som syntes på alla bilder. Detta efter att jag använt den flitigt i ett par veckor.

2012-12-06 bgtommyalm



Att använda: 3 Hållbarhet: 4

PLUS: Klarar högt ISO bra, rätt snabb fokus. Prisvärd
MINUS: Något för lätt och mindre bra grepp,men kompletterat med batterigrepp så blev det bra

Har två stycken som nu varit i bruk i snart ett år. Genomgående nöjd med allt

Liknande produkter: Alla Nikon och Canon

Pris: 3000

2012-09-01 morgonrock



Att använda: 3 Hållbarhet: 4

PLUS: många och bra funktioner
MINUS: inget än så länge

Mycket nöjd med denna kamera som nybörjare
funkar kanon, ska försöka lära sig alla lägen osv.

Pris: 3579

2012-08-11 LollorydhXD



Att använda: 4 Hållbarhet: 5

PLUS: Underbar
MINUS: Inget

Jag älskar kameran tar fina bilder klara bilder.

Liknande produkter: Nej

Pris: 3500

2012-06-27 jenniferkarlen



Att använda: 5 Hållbarhet: 4

PLUS: Bra för nybörjare, smidig
MINUS:

Har haft den här kameran i ca ett halvår. Fick med ett start objektiv 18-55mm. Jag är JÄTTE NÖJD med kameran och som nybörjare är den perfekt!
När jag köpte den fick jag med
En väska
En bok från Canon
nån skyddsring

Pris: 4000

2012-02-17 Damm på sensorn



Att använda: 4 Hållbarhet: 4

Tycker den för priset, 2990:-, med kitoptik (utan IS) känns otroligt prisvärd. Har jämfört brusnivåer på dpreview mot bl.a. 7D och 600D, och tycker mig inte se någon fördel till de dyrare kamerorna. Minneskortet på undersidan vid batteriet känns smart, skönt att slippa ha en glappande lucka i greppet. AF känns snabb och säker. plastigt hus men vridstyvt, inget knarr eller glappande. Så om man som mig inte alltid ser fler pixlar eller funktioner som ett plus är nog detta hus ett vettigt alternativ. Bildmässigt är det toppen.

Liknande produkter: D40x, D3100, pillade även på D5100, men fann den billig. SD-luckan kändes inte hundra på den.

Pris: 2990

2012-01-15 mianto



Att använda: 5 Hållbarhet: 5

PLUS: Bildkvalitet, enkelheten i att använda, man behöver inte vara proffs.
MINUS: Har inte hitta något annat än att den väger för lite enligt mitt tycke.

Betygen grundar jag på min egen okunskap som nybörjare, jag är extremt nöjd med kameran, tycker dock den väger för lite men det kommer nog ett batteripack råda bot på.

Kundtjänst: Köpte kamera, objektiv, uv-filter, väska, minneskort, bok m.m. i ett paket.

Pris: 4290

2011-12-30 rogka566



Att använda: 3 Hållbarhet: 4

PLUS: Bildkvalitét
MINUS: Något plastig jämför med dyrare modeller

Ger riktigt fin kvalitét på bilderna.

Bytte från en Canon 450D till 50D och tyckte att kvalitén försämrades. Enligt rykten sitter det samma sensor i 1100D som 450D och det märks. Tillsammans med uppdaterat ljusmätningssystem levererar 1100D bildkvalitét som imponerar.

Liknande produkter: Canon 450D

Köpt hos: El-Giganten

Pris: 3333

Elinchrom ELB 500 TTL To Go - Free Elinchrom Adapter