Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

Ett inlägg om dagen...

Jag har anmält min blogg här på Fotosidan till utmaningen Blogg100. Så under 100 dagar i följd ska jag försöka publicera ett inlägg här. Nytaget eller gammalt, men helst en bild (eller flera) som har något att berätta. Utmaningen börjar som först den 1 mars men jag kör igång idag, lika bra att sätta igång helt enkelt!

Måndag morgon, Slussen, bussterminalen. Jag väntar på bussen till Ingarö, Brunn. Tittar upp mot Kolingsborg som så många gånger förr... Ett Kolingsborg som jag själv "hängde" på för en herrans massa år sedan... Synthfester var ordet då, idag rivs Kolingsborg och jag slogs av ljuset som sipprade in genom de övertäckta gluggarna. Bara att hoppas att det hela blir bra, tillslut... Allt nytt är förstås inte av ondo, men jag hade gärna sett ett bevarat Slussen... 

Inlagt 2016-02-26 22:43 | Läst 1297 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Spännande, då är vi i alla fall två här på Fs som är med i Blogg100..
Lycka till!
Svar från annesjoberg 2016-02-26 22:59
Vad roligt! Lycka till själv! Jag får ta och kika på din blogg också! :-)