Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

Mina projekt

Idag blev det inga roliga foton tagna på promenaden upp till centrum. Däremot blev det ett givande besök i garnbutiken. Förutom fotofrafering så har jag ett stort intresse för handarbete av olika slag och jag har kommit underfund med att min oroliga själ lugnas av fotografering, handarbete och av mitt skrivande. Jag har under de senaste åren jobbat en del med pärlor, mestadels olika tekniker att sy pärlor till små figurer/pärldjur. Jag jobbar numer nästan bara med små pärlor och tunna trådar. Idag pärlar jag inte alls lika mycket, utan nu är det virkning som gäller. Det är rogivande att se något växa fram. Idag köpte jag garn till nya grytlappar hemma :-) Men jag bör göra klart mina pågående projekt först! Det är min stora akilleshäl oavsett om det gäller fotografering/bildhantering, handarbete eller skrivande så har jag svårt att avsluta mina projekt. De blir nästan klara men jag går inte i mål.... Hur kommer jag vidare med detta problem?

Om jag tar exemplet fotografering så tar jag många foton när jag är ute på mina fotopromenader. Sen kommer det lite jobbiga arbetet att sålla bland bilderna och kasta de som inte blir bra... Idag har jag flera bildsidor på nätet som är proppade med mina suddigare bilder, t ex google+, flickr osv. Här på denna sida ska jag i alla fall försöka välja bilder med omsorg. :-)

Hittar inga egentliga kategorier som passar just detta innehåll... Det är kanske inte så konstigt! 

Inlagt 2015-07-26 14:34 | Läst 2645 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver