fotografering (och annat?) med ddarriga händer

ja, ja, det blev som det blev. Jag tog mina bilder å sen gick jag hem.

Min namnteckning behövdes i Kista idag, så då åkte jag dit med den och när jag klev av bussen såg jag att gubbarna som höll på att resa  de konstgjorda träden höll på fortfarande.

Och nära intill håller de också på...

När jag lämnat ifrån mig namnteckningen i två exemplar, druckit kaffe och ätit god men onyttig choklad, gick jag ut i verkligheten igen, för att leta efter ljuset och oanvända fotovinklar, men  hittade inte vad jag sökte, så jag tog några andra bilder istället, så att dagen inte skulle vara helt förstörd.

Dom gick åt varsitt håll.

Jag hittade inte vad jag sökte, men såg något i trädet.

Sedan fick jag för mig att jag skulle fota det ljusa huset i det ljusa ljuset. Som lite motvikt släppte jag in hörnet av ett mörkare hus i bilden.

Det blev en variant i färg också. Ljust och i färg, så det passade vädret

Jag har nog aldrig gjort så förut, och jag tycker mer det ser ut som en reklambild från arkitektfirman än ett foto av ett färdigt hus.Nu blev jag aldrig arkitekt, för jag skrev Elektro på raden över Arkitektur när jag sökte till högskolan en gång i tiden. Undrar vad som hade hänt med omvänd ordning?

Så då får jag väl visa en bild på en kraftledning, för lite  högspänningsteknik har jag  ju läst (och glömt bort, har ju haft några decennier på mig).

Sedan gick jag hem.

Inlagt 2013-08-29 21:33 | Läst 3237 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Färg på huset som är Ericssons nya huvudkontor blev mycket snyggare tycker jag :-)
Har du knallat in på innergården? Den är ganska häftig och inne i byggnaden har dom en häftig fikaplats med palmer och hängmattor o annat.
Det blir alltid som det blev;) Högspänning är kul och de där stolparna/ledningarna kan ibland vara riktigt vackra i landskapet (tycker jag). I tätort däremot försöker man nog i mån av ekonomi gräva ner ledningarna.

/Stephan
Precis som du skriver så tyckte även jag att Ericssonhuset blev precis som i arkitekturtidskrifterna, läste sedan din åsikt om det. Fast jag tyckte det blev snyggt.
Du hade säkert ritat stora höga fina torn som arkitekt Jan-Olof! Ha en fin helg!