Fd fotograf, numera förläggare - men plåtar såklart fortfarande och bloggar i tid och otid ;-)
 
Follow johanericson on Twitter

Det är kallt i Sverige just nu - på flera olika sätt...


Ricoh GXR + A12 28mm @1600 ISO 1/1000 sek f2,5 Jag passerar en gräns varje morgon på väg till jobbet.

O
ch då tänker jag inte bara på vädret...

Men tillsammans kan vi göra det lite varmare, ett exempel:

Den 23 november, med start kl 14.00 på Mynttorget utanför riksdagen, hålls en manifestation till förmån för de kristna irakierna som tvångsutvisas från Sverige, trots de svåra förföljelser som råder i Irak. Initiativtagare till manifestationen är SEA (Svenska Evangeliska Alliansen) och representanter från flera olika sammanhang och samfund kommer att tala.

Och du kan alltid skriva under namninsamlingen till förmån för de kristna irakierna, namnlistan kommer att överlämnas till regirengen i samband med manifestationen - skriv på här (Världen Idag) eller här (DAGEN)!

Inlagt 2010-11-18 23:44 | Läst 7037 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag har skrivit på bägge listorna och det hade jag även gjort om det var irakiska humanister som utsattes för förföljelse och massmord, jag väljer att alltid se och värna om människan bortom alla religioner och ideologier!

Du har helt rätt i att Sverige har blivit ett kallt land att leva i Johan... Egoismen breder ut sig och de minsta och svagaste grupperna i samhället som vi har ett gemensamt ansvar att värna om trampas det på... Jag tänker inte gå in på de bakomliggande orsakerna, då blir det lätt politik och det är inte tillåtet enligt Fotosidans regler!
//Chasid
Visst har Sverige blivit kallt (och hårt).... Vi alla får göra vad vi kan för att värma upp så gott vi kan annars vet ingen hur det går... Jag skriver på...