E-post och kosläpp

Är det fler än jag som reklekterat över en viss nonchalans som brett ut sig mer och mer med e-postens intrång i våra liv. Vi uppmanas att i olika sammanhang anmäla våra intressen per e-post. Men varför är det så svårt för vissa att skicka en bekräftelse på att de mottagit mitt mail. jag stör mig oerhört på detta och jag tycker det spridit sig till vänner. Man svarar helt enkelt inte. Låter som jag är en bitter kärring men det är jag inte.

Nu är det inte så överallt, skickade häromdan en bild som tävlingsbidrag till en fototidning och där kom genast en bekräftelse på att de mottagit mitt bidrag och ett tack. Har även skickat till ett tv-bolag, ska inte nämna vilken och det var en intresseanmälan. Tror ni jag fick ett svar, nej det fick jag inte. Trots att de sitter med en redaktion, dvs anställda som tar emot och läser samtliga mail. Är det så svårt att skicka en bekräftelse eller ett litet tack?

Kan ju vara så att jag har ett stort bekräftelsebehov men jag tycker bara att det hör till god ton, eller sunt förnuft.

Från det ena till det andra, har tänk att försöka se ett kosläpp i vår. Jag har en kompisko som jag fotograferat, hon heter Linda, är 10 år och utsedd till årets mjölkko 2008. Visst är hon fin??

Inlagt 2009-04-21 11:35 | Läst 2749 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?