I Huvudet på en bildskapare

F o t o & L i v e t

Köpte mig en ny gammal bil...

Grabbar med hjärna kör bil med stjärna...

Köpte mig ett fint exemplar av en MB CLK 320 med V6:a på 220 hk, fick dock komplettera med nya vinterdäck och fälgar för här uppe är det en bra livförsäkring...

riktigt fint exemplar, jag besiktade den för två veckor sedan utan anmärkning, kändes ju rätt skönt då jag köpte den osedd ;)

 

Rak och fin i plåten och dessutom ett rostfritt exemplar.

Bilen är importerad från tyskland 2003, men alla mercedes som finns i sverige är ju importerade från tyskland ;) denna har  dock vinterpaket med el-stolar och riktigt bra värme.

Jag behöver inte mer än två dörrar, för en är utflugen, grabben bor hos hans mamma och jag sitter 99,2% själv i bilen, så varför inte en två dörrars kupé?

Backsensorer vet dock inte hur bra dessa fungerar när snön yr och lägger sig där? ;)

All tänkbar utrustning...

Denna modell heter CLK Sport och har kolfiber inslag i stället för träinredning, samt vita mätartavlor... sköna skinstolar och man känner sig ombonad... ;)

vad mer kan man önska sig? jo kanske någon söt och trevlig "lady" som sitter intill en ;)

Känns ganska bra som vinterbil trots den är bakhjulsdriven, fats det krävs bra vinterdäck för att den ska vara behaglig att köra på vintern, bränsleförbrukningen på landsväg ligger på 0,7-0,8 och det är väl riktigt bra med tanke på en V6 på 220 hk? visst kan man trycka genom mera i staan och om man blåser på i 200 blås, men vi får ju ändå inte köra så fort på Svenska vägar...

 

Ha en trevlig dag!

 

 

Postat 2010-11-21 15:03 | Läst 11200 ggr. | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera