Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/2 Livet rusar på

En bild från Slussens tunnelbanestation. Hamnade under gårdagen i rusningstarafiken men då det är sportlov i Stockholm denna vecka så var det ganska lugnt. Ändå stressar folk som galningar. Själv försöker jag behålla lugnet. Missar jag ett tåg går det flera... Det är något jag lärt mig den hårda vägen. Under många år pressade jag min tillvaro hårt. Stressade för att hinna så mycket som möjligt under dygnets futtiga timmar. Men till vilken nytta? Jag blev "utbränd" även om jag inte fick den diagnosen i vården. Livet slutade helt att fungera men trots det gick jag på autopilot, lämnade barnen, jobbade, handlade, hämtade barnen etc. Idag kämpar jag för att inte känna av mitt dåliga samvete när jag går hem från jobbet, när jag säger nej till sådan jag inte vill/orkar göra eller när jag drar mig undan. 

Jag ska inte dra min tradiga resa genom en svår tid i livet, det berättar jag om i en annan blogg! I denna blogg vill jag så mycket som möjligt fokusera på det positiva i mitt liv... :-) T ex att fortsätta förgylla min tillvaro med att fotografera... 

Inlagt 2016-03-02 20:44 | Läst 359 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Bra val att försöka se framåt!
Och fy för stressen i T-banan! Jag tycker att det är ganska skönt att bara hälsa på i den stora staden i helgerna...