Lågtflygande kvastar, ägg, cirrusmoln och värme

Lördag 20/4

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det lördag - och det råkar vara påskafton och till råga på allt vackert väder!

Tänk vad tekniken har gått framåt - jag tänker närmast på hur mindre "bra" de tidiga mobilkamerorna var. Resultatet kom ofta att likna de "pixlade" bilder, som medier ofta lägger ut, när de av någon anledning INTE vill visa "fejset" på en efterlyst person, eller liknande. 
Dagens mobilkameror håller betydligt högre kvalitet och tur är väl det - att utvecklingen går framåt!

Jag var ute och promenerade som vanligt idag och som den aviationfantast jag är, drogs min blick upp mot himlen. För många år sedan roade jag mig på att ta PPL - flygcertifikat och i den utbildningen ingick det bl.a. "metorologi". Jag tycker det är mycket intressant och även om jag inte har ett PPL, så har jag mycket nytta av det jag lärde mig under utbildningen. 
Och nej, kvastflygande ingår INTE som behörighet i ett flygcertifikat, av modellen PPL. Så jag håller mig på "markplan" numer! 
 

Jag vill få det till att det var "Cirrusmoln" - "fjädermoln" på himlen idag. Vackert var det i alla fall!

Idag är det Påskafton och då ska man äta ägg, har jag hört. Frågan är dock om man får välja innehåll: äggula och äggvita, eller GODIS.... Jag vet vad jag ska välja i alla fall! :)

Vår fyrbente vän älskar det varma vädret och han är utomhus mer och mer. Han är som husse, han kommer bara in för att äta, lite då och då.. Annars håller han sig i trädgården mest och vaktar "domänerna"!

Jag önskar alla en riktigt GLAD och FIN Påskafton, med mycket god mat och dryck och förhoppningsvis trevligt sällskap!

/Johan

Inlagt 2019-04-20 13:14 | Läst 142 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver