Fotografering hellre än bra

Getinghonung 34/Kan det bli bättre?

Onsdag, min ledig dag. Vaknar och ser att det är dimmigt, upptäcker att det är frost också. Och sen vaknar solen. Bingo. Fram med grejerna och ut för att fota. Dimman lättar snabbt, solen smälter frosten och när den gjort det försvann den bakom molnen. Men jag hade i alla fall ledigt och jag hann med några foton.

För ett par dagar sen tog bild på fingersvampar utan frost, men nu är de frostiga

Det glänser i gräset...............

Visst är frost vackert.

Inlagt 2014-11-26 16:21 | Läst 1065 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vilken ljuvlig frost! vackert mot det färggranna! MVH Yvonne
Svar från ULLABERT 2014-11-27 08:01
Ja, för mig är det "lagom" kallt ny. Gillar inte den riktiga kylan.
/Ulla
Ingen frost hemma hos mig ännu, men nu är det på gränsen. På ett sätt småtrevligt när hösten snart går över i vinter. Kanske återkommer min fotolust då också:) Sista bilden är extra fin och det beror nog mycket på blommans färg.
Svar från ULLABERT 2014-11-27 08:03
Tack för din kommentar. Nu är det "lagom" kallt. För mig räcker det med detta.
/Ulla