Fotografering hellre än bra

Getinghonung 384/Missat ögonblick

Tog mig en tur med bilen bland skogsvägar i min hemtrakt. Kände att jag behövde andra vyer i dessa instängda tider. Jag har ett ställe där jag brukar plocka blåbär, där finns ett grillställe vid en göl. En vacker plats. När jag nästan var framme kom en orrhöna i vägkanten. Jag stannade bilen, orrhönan sprang in i skogen en liten bit och hoppade upp på en sten i solen. Det hade blivit en jättefin bild.  Hann dock inte får fram kameran, ögonblicket var tyvärr över.

Det blev i alla fall en fin stund med fika vid gölen. Därefter hemfärd med en annan rutt. Då höll jag nästan på att köra över en annan orrhöna. Den hönan hade inte så bråttom utan jag fick en bild. 

Inlagt 2020-04-17 08:20 | Läst 301 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder! Hur många gånger har man inte sett den perfekta bilden, men inte hunnit med, här fick du till det ändå. Gör likadant, tar en tur på småvägarna för att se något annat än hemmets väggar och omgivning! Ha en fin dag!
Svar från ULLABERT 2020-04-17 18:28
Ibland behövs inga större grejer för att man ska uppskatta det. Ha en bra helg./ulla
Hej ! Det är en tjäderhöna du fotat /mvh J-O
Svar från ULLABERT 2020-04-17 18:26
Ok, jag som googlade. Alltid lär man sig något nytt. Tack.
/Ulla