Fotografering hellre än bra

Getinghonung 6/Gömda djur

Jag läste ett reportage/artikel om en fotograf som tog bilder på "gömda" djur. Det var finurliga bilder, det tog ett tag innan ögat uppfattade var djuret var i bilden. Vackra bilder. Men jag har tappat bort artikeln och fotografens namn, om nån vet vem jag menar så får ni gärna ge mig namnet på fotografen.

Jag har försökt att hitta sådana finurliga bilder, men nej det funkar inte för mig.

Den här fjärilen hade jag nog aldrig sett överhuvudtaget om jag inte var på plats precis när den landade på trädstammen.

Ytterligare en bild men nej, mer kamouflage än finurlig.

Men jag kommer att fortsätta försöka få till det

Inlagt 2014-08-26 21:14 | Läst 1277 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Ulla,
vad du än må tänka tycker jag att du fångat utmärkta exempel. Den första hade jag aldrig sett en fjäril på om du inte sagt det och grodan tycker jag är en väldigt vacker bild, även om grodan är mer synlig än fjärilen. Fortsätt jobba på detta projekt, övning ger alltid färdighet.
Hälsningar Lena
Svar från ULLABERT 2014-08-27 15:00
Tack för uppmuntrande kommentar
/Ulla
Den första var riktigt klurig!
Svar från ULLABERT 2014-08-27 15:03
Japp, som sagt om jag inte set landningen hade jag missat ögonblicket.
Ha det fint/Ulla
Finurliga bilder och fjärilen i den första hade jag nog inte hittat om du inte sagt att den var där.
Svar från ULLABERT 2014-08-30 16:36
Ja, den fjärilen är så gott som osynlig.
/Ulla