Jag befinner mig mitt i mina bilder men jag syns aldrig på dem. Det är de situationer och sammanhang jag hamnar i som skapar möjligheterna till bilder. Ibland söker jag bilden, ibland söker bilden mig. Jag kanske inte bara kommer skriva om bilder, det får bli lite som det blir.

Muppsala

I lördags gick färden till en kompis i Muppsala. För dem som inte vet är det en väldigt muppig stad som ligger ganska nära en annan muppig större stad. Från Linköping är det ganska långt, särskilt när spolarvätskan har fryst och de har saltat E4an genom den större av de två muppiga städerna. Många stopp för att tvätta rutan blev det. Väglaget var dåligt och när vi kommit in i Muppsala och virrade runt lite mötte vi fyra ambulanser i full fart. Fick senare veta att det varit en stor olycka med en omkommen på E4an. Inte kul.

Besvikelsen blev stor när det visade sig att saluhallen var stängd.

 

Var tvungen att ta en titt med kameran på konsterhuset också.

 

God fortsättning till alla (särskilt Muppsalaborna).

Inlagt 2010-01-04 14:50 | Läst 3668 ggr. | Permalink
Jag satt fast i bilkön in till Uppsala vid det här tillfället. Skulle in till Uppsala och köpa en ny TV för den gamla hade brakat ihop. Nå, vad tycker du om den här "muppiga" staden? Kul bild förresten den med adventsstjärnan.
Svar från mc bruno 2010-01-04 18:30
Jag gillar Muppsala! Tyvär ligger det så långt bort. Gillar saluhallen och domkyrkan. Och såklart kompisen som bor där.
Mycket köra för att få se riktiga Muppar. Bilden på domkyrkan se ödslig ut. Stjärnan lyser upp lite, men kanske inte nog mycket för att göra Uppsala till något vackert. Jag var i Uppsala före Jul och skulle åka till hotellet mitt i stan, fattade inte om det var gågata jag körde eller om bilar fick åka där.
N-Å C
Svar från mc bruno 2010-01-04 18:28
Jo, den stadskärnan är ett mysterium, och på två sekuder så kan man vara ute ur stan.