Att ha roligt på vägen och med det mottot utvecklas som fotograf.

Att göra fler Grodor

Glad i hågen tågade jag iväg till Groddammen. Förstod att det just nu är grodornas roligaste tid på året, när jag såg alla grodbilder dyka upp på FS. Själv har jag inget minne av att ha upplevt grodornas spel tidigare, och trodde att det borde vara hyfsat enkelt att fota, eftersom grodorna är upptagna med annat. HA-där fick jag allt tji! Grodorna var ena vaksamma typer, och dem försvann snabbt som attan så snart jag närmade mig. Plupp.. Borta. Dem var minst hundra stycken, men likväl bara borta i ett nafs. Tjoflöjt så enkelt det var att fota dem :O\

En bild har jag att bjuda på från detta grodevent. Om ni tar på era glasögon, och tar fram förstoringsglaset så kan ni kanse ana att grodorna finns i vattnet långt därborta?

Nåja, rätt som det var fick jag fint sällskap vid dammen. Quling med familj kom också för att titta på, när grodorna hade roligt. Quling är en av de största, vackraste  och kanske snällaste schäfrar jag mött. I sällskap hade han katten Skade, som var MYCKET intresserad av grodorna förehavanden. Husse och Matte var också med förstås... Det blir en bild påvackra Quling, och ytterligare en där Skade smyger på grodorna.

 Hej hopp vad roligt! / IngerAnita

 

 

 

 

Inlagt 2011-04-17 21:44 | Läst 933 ggr. | Permalink