En Fotoresa i Tiden

Att ha roligt på vägen och med det mottot utvecklas som fotograf.

ÅRSKRÖNIKA ...eller hur roligt var 2011?

Tja, om man inte hinner med/kan/ eller har lust att blogga så ofta kan kanske en "Årskrönika" sitta fint...? Råder säkert delade meningar om detta.

Kan det vara bra för Själen att sammanfatta ett år som gått? Både Ja och Nej. Man sammafattar allt ROLIGT man gjort, men också allt mindre roligt man INTE gjort. Just idag prioriterar jag allt roligt jag gjort, och får samtidigt en dokumentation om hur mycket ROLIGT i fotoväg jag haft under året.

Några härliga kurser och fotoresor har det blivit. En fotokurs under en helg på Rörö i Göteborgs skärgård i maj. Otroligt intensivt och minst lika roligt. Tycker jag tagit några steg framåt i fotograferandets konst efter den. Jag lärde mig definitivt att jag framledes bara ska delta i höstkurser, eller ta semester efter en vårkurs. LJUSET som skulle målas, behagade nämligen visa sig på de mest okristliga tider.

Myspys

Fikapaus på Rörö

***

En bilresa upp genom Svedala med stopp hos vänner från Fotosidan i Arjeplog. Ett par dagars vistelse i Vesterålen i Nordnorge och sedan hemåt igen längs Norges västkust. En resa som innehöll stor gästfrihet, svindlande höjder och känslor av skräckblandad förtjusning. (Höjdrädd)

Manfrotto på Galten 

Utsikt från Galtispuoda (?) över Arjeplogs omgivningar

***

Bröllopet 

Kyrkan i Stö på Vesterålen (med Havsörn mitt i bild, längst till höger!)

***

Cheeze

Trollstigen Norge - HJÄLP! Kolla in de pyttesmå bilarna under "balkongen". Fy tusan!

***

Någon vecka senare retur till Norge för en hel veckas fotosafari i Innerdalen. Ännu ett av alla dess helt makalöst fantastiskt ljuvliga underbara ställen. Träffade fler av cyberspace vännerna från Fotosidan, och fick "bara vara" en hel vecka. Visserligen med Foto som mål, men det är ju inget jobbigt alls. Nu är jag kär i Norge! Ska dit på moppe semester med Gubben i år...

 Hyttan

Hyttan i Innerdalen

***

Utöver ovan nämnda har det varit fotande hemma i Bitterna också. Det är enkelt att fota hemma. Varför? Jo för jag hittar vägen dit :O)) Avslutningsvis några bilder hemifrån. Må slutaren vara med eder. (har jag "lånat" från Anna Ulmestrand)

/Inger Anita

Drag i stugan

Höstmorgon

Vägen Österut

Tröskat

Innan jag smällde igen bildörren...Åkerkanten

Postat 2012-01-09 20:17 | Läst 2258 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera