En Fotoresa i Tiden

Att ha roligt på vägen och med det mottot utvecklas som fotograf.

Glädje

När man ändå fått upp farten passar jag på att lägga ut några tidigare bilder som  inte tidigare blivit publicerade, möjligtvis med några undantag, men i varje inte på denna sidan.

År 2017 var jag på min första och hittills enda Pridefestival som tog plats i ett sommarvarmt Göteborg, och det är med stor glädje jag får erkänna att jag blev alldeles överväldigad av all den positiva energi som denna festival förde med sig ut på gatan. Deltagarna verkade medstadels enormt glada och publiken likaså. Det fanns så mycket glädje i luften att det bara inte gick att vara opåverkad.

Att få tillfälle att föreviga dettta med kameran utan att de flesta motiven blev störda eller irriterade, tillförde dagen än mer positiva minnen. Oj så många bilder jag tog, och oj att det är redan 3 år sedan! Just idag  kände att det var hög tid att lägga ut några bilder från detta tillfälle och tänk att återigen bli fylld av denna glädje när jag ser dom. Jag minns känslan och stämningen så väldigt väl, till och med en så grå och regnig dag som denna. Hoppas ni blir glada också!

Postat 2020-07-24 14:00 | Läst 615 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera