Att ha roligt på vägen och med det mottot utvecklas som fotograf.

Konsten att ha Roligt

Ideelt arbete fanns inte i min värld när jag bodde i Staden. Där fanns allt man kunde önska sig serverat på silverfat. Vem som fyllde faten reflekterade jag aldrig över...

Nu är det tvärtom- fritiden är fylld av ideelt arbete, och den viktigaste anledningen till det är:  det är ROLIGT. Människorna jag mött och lärt känna i Bitterna , där jag nu bor, har filosofin att "det ska vara roligt". Det spelar ingen roll i vilket sammanhang, det ska vara roligt överallt. Den inställningen har lett till att väldigt många är väldigt aktiva, för vi har roligt på vägen! Så rätt tänkt.Så mycket enklare allt blir.Vi har inte roligt PRECIS jämt men för det mesta.

Så tänker jag med mitt fotograferande också. Det ska vara ROLIGT att fota och det är det viktigaste. Jag fotar inte för att jag måste utan för att jag vill. Lusten finns hela tiden - en påträngande stark lust som lämnar abstinens efter sig när den inte får sitt.  Vilket den oftast får - Med glädje!

Efter drygt ett års fotoresa är det just nu ROLIGT att leka lite mer med inställningarna i kameran, och betrakta resultat i datorn. Eftersom jag är en fullständigt urusel inläsare av intruktioner, blir det "try and error" som är mitt förstahandsval av att lära in. Resultaten blir ju också skiftande, men roligt är det!

Mina första bilder i min blogg blir lite naturbilder... Tack för att just Du tittade in :O)Stigen

 

 Ljuskullar

Inlagt 2011-04-02 14:23 | Läst 1783 ggr. | Permalink
Jag håller med dig till 100 %. Det ska vara ROLIGT och fota är just det.
Ha en bra helg
Marianne
Förste man på besökarplan Marianne :O)) Härligt och stort tack!!
Önskar en trevlig och ROLIG helg till dig också...
//Inger
Ja du får ju verkligen till det fint och så har du roligt under tiden, det är presis som det ska vara.
Fina bilder. Mvh/ Ilona
Svar från Inger Palo 2011-04-02 20:46
Hallå långt där borta i Bitterna :O))
ROLIGT att du tittade in, välkommen åter. Du är också hjärtligt välkommen att knacka på dörren, skulle jag bli väldigt glad över-kansek gäller båda hållen :O) Men som dem säger i en nyligen läst bok" Det är som det är och det blir som det blir"..
Ha det bra!
//Inger
Heja Inger! Blogga vidare…
Maggan
Svar från Inger Palo 2011-04-02 20:47
Ska försöka i varje fall...Ha det!!
//inger
Roligt att läsa vad du skriver också. Önskar dig en fortsatt go helg!
Eva-Lena