Att ha roligt på vägen och med det mottot utvecklas som fotograf.

Trädgårdsdags

Årets första Trädgårdsdag. Det innebär städning. Bort med fjolårets vissna kvarlevor, räfsa de sista kvarvarande fallna löven, plocka bort stenarna som under snöskottningen hamnat i gräsmattan osv.  Det kommer att ta hela dagar innan det blir nåt så när bra...ROLIGT och en lisa för själen när tiden finns.

I Klippans Kultureservat i Göteborg ( där jag jobbar) finns bl.a. fina förebilder till en trädgård. Bjuder på ett par bilder från förra året...

 Ljuvligt och romantiskt...

 Välordnat och snyggt...

En mysig uteplats att umgås i...

 Tröttnar man på den mysiga hörnan kan man gå ett hundratal meter till den (kanske) ännu mysigare Resturang Sjömagasinet, en av Stadens absolut bästa. Dit bör också den FETA plånboken medtagas. 

Har ni inte besökt Klippans Kulturreservat,  Majorna i Göteborg, är ett besök där att rekommendera. Här finns både gamla och nya miljöer, såväl bostäder som arbetsplatser, båtar och resturanger och kultur i en härlig blandning. Samt den fina trädgårdsmiljön! Natti natti.. / Inger Anita

 

 

 

 

Inlagt 2011-04-06 21:01 | Läst 1520 ggr. | Permalink
Åhhh så härlig miljö. Är ju lite trädgårdstomte själv så detta gillas! Har oxå börjat klippa buskar och träd samt en del annan skräpröjning.
Ha en skön vår!
Monica
Hej Monica - tack för titten och kommentar! Trevligt att du uppskattade dagens lilla inlägg...Tillönskar dig en tillika fin vår :O)
Mvh, Inger