Jag promenerar ofta med min hund runt omgivningarna där jag bor (och ibland på annat håll också förstås). För att ha något att roa mig med brukar jag bära en kamera med mig och fotografera allt som av någon anledning intresserar mig. Avsikten med den här bloggen är att visa några av dessa bilder (och filosofera lite grann).

#9 Avbrott...

...i livsflödet kan det ju bli ibland. I mitt fall i form av en akut nedsövning och helrenovering av höger öga för några dagar sen. Näthinneavlossning, inget att rekommendera men själva operationen inne i ögonkroppen är ju numera vardagsmat för de skickliga ögonkirurgerna. Just nu kan jag skilja på ljus och mörker men om ögat behagar följa regelboken så ska jag kunna se som tidigare om några veckor. Man får vänta och se men under tiden blir vardagen lite begränsad eftersom jag inte får köra bil.

Ett par dagar innan operationen var jag, sambon och hunden och promenerade i Rågsved. Bilderna är därifrån.

Inlagt 2021-01-27 16:46 | Läst 825 ggr. | Permalink
Hoppas det går bra, näthinneavlossning är inget att leka med vet jag av egen erfarenhet. Jag är blind på ett öga sedan 47 år efter det. Det går att klara sig med bara ett öga, t o m att köra bil. Men det gäller att vara försiktig men det friska ögat.

/Gunnar
Svar från Lars Ullström 2021-01-27 18:22
Tack Gunnar. Jag får helt enkelt ha tålamod nu och se hur det utvecklar sig.
/Lars