Mina upplevelser med kameran!

Spruckna Löften!

Vanadisbadet.

Vart tog det Vilda Vanadisbadet vägen. Ett bad som många stockholmare minns med glädje. Men nu bara ett stort förfall och en skamfläck. Många turer har det blivit ang en stor satsning och som ständigt uteblivit. Fagra löften och storstilade plander utlovades feb. 2008 av finansborgarrådet Kristina Axén Olin och idrottsborgarrådet Madeleine Sjöstedt. En framtid för det gamla badet har jag dock slutat att tro på. Här finns det säkert andra planer ;)

Följ med på en tur i förfallets spår.


Sista bilden får symbolisera dess öde.

Inlagt 2011-09-01 13:33 | Läst 5498 ggr. | Permalink
Fina bilder på ännu en förfallen miljö. Man får ju å andra sidan vara tacksam utifrån ett fotografiskt perspektiv att miljöer fortfarande förfaller och bara väntar på att dokumenteras.
Sista bilden är en höjdare med en definitiv och klar slutkläm!

Mvh
Hans
Svar från gammel smurfen 2011-09-01 16:29
Hej Hans, roligt att du gillade bilderna. Precis som du säger, man får se det från ljusa sidan om gillar att dokumentera det som är öde eller övergivet.
Mvh Sven
Var det öppet eller tog du dig in genom hålet i staketet? Sköna bilder och en maffig sista bild på själva graven :-) /Matti
Svar från gammel smurfen 2011-09-01 18:49
Tjena Matti.
Här behövde man inte krypa igenom några hål, grindarna stod på vid gavel och hälsade mig välkommen;) Kul att du gillade bilderna och den sista bilden som kanske symbolisera slutet.
/Sven