Mina upplevelser med kameran!

Mitt tredje öga

Eftersom jag inte är en skrivande bloggare så blir det väldigt sällan eller inte alls något. Om jag nu kommer till skott med att lägga upp en bild framöver så blir det nog bara en bild.

Inlagt 2020-03-14 19:42 | Läst 1037 ggr. | Permalink
Trevligt att se dig här Sven! Tredje ögat - symbolen för insikt, fantasi och intuition Skriv om du har lust, jag tittar gärna på dina bilder, dom räcker långt! Hälsningar/ Björn T
Och vad gömmer sig därinne i strandskogen egentligen?
Svar från gammel smurfen 2020-03-15 12:43
Hej Björn! Det där med skrivandet får som sagt komma i andra hand, Så ska jag klart lägga upp bilder framöver. Kul att du gillar mina bilder. Hoppas att vi ses framöver.
/Sven
Spännande o lite mystisk bild, snyggt svv, det gillar jag! Med vänlig hälsning, LO
Svar från gammel smurfen 2020-03-15 12:44
Tack för kommentaren LO!, den uppskattas.
/Sven
En väldigt fascinerande bild. Bedrägligt enkel vid första titt men den fylls väldigt snabbt med massor av ingångar och tolkningsmöjligheter. Det här är verkligen en bild som kan användas om man vill visa och diskutera vad som händer när en bild går över från berättarens horisont till mottagaren, läsarens horisont. Spännande!
Svar från gammel smurfen 2020-03-15 12:49
Hej Gunnar! Ska väl säga att jag tog bilden längre ut på bryggan. Men väl hemma så valde jag att beskära bilden till mitt tycke att bilden fick intryck.
Tack för att du ville kommentera bilden.
/Sven