** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Bilder av olika slag.

Första bloggen

Denne min första blogg ägnar jag åt min kära föräldrar Karl-Erik och Anna-Lisa Erikson i vars fotspår jag på sätt och vis gått. De bedrev fotostudio och affär i ett gammalt hus "Hvilan" i Rättvik. Min far var upplärd under 30 talet hos sin faster i Jönköping och arbetade sedan hos flera fotografer, bl.a. Wahlbergs i Stockholm. I slutet på 40-talet flyttade min mor och far till Rättvik. Han härstammade därifrån. Jag återkommer med mer bilder och tankar kring dem. 

Inlagt 2017-11-08 12:17 | Läst 1254 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det låter som du kan ha mycket att berätta och visa! Tror vi är många som gillar bloggar där det kanske finns gamla foton att visa! Det blir som en 'tidsresa' när man får ta del av dom.. Ser fram mot det!
Hälsn!
Svar från Mats Erikson 2017-11-08 22:32
Tack för din välkomnande kommentar! Jo det har verkligen varit en tidsresa...
Visst är det nå´t extra med gamla bilder! Bra sätt att börja en blogg på och roligt att se nya ansikten här, välkommen! Första bilden är verkligen att förflytta sig tillbaka i tiden! / Björn T
Svar från Mats Erikson 2017-11-08 22:33
Jomen visst är det. Tack för ditt välkomnande!
Låter som det kommer intresanta inlägg från dig framöver.
Vilken fin bild på dina föräldrar.
Svar från Mats Erikson 2017-11-08 22:33
Tack Margareta!
Vi är nog många här på FS som gärna ser på gamla bilder. Bilder som berättar människors resa genom livet. Bilden på dina föräldrar gör mig nyfiken på fortsättningen.
Sten