Objektivt sett

Här får du ibland se hela bilden, men stundtals oxå läsa mellan raderna:)

"Ko över Sarek"

Precis som kor ofta brukar ströva iväg mot ladan när det börjar bli dags för mjölkning; så kändes det för mig i morse. En liten stund innan alarmet på mobilen skulle väcka mig så öppnade jag de ljusblå och tittade ut i världen från min alldeles egna horisont. Det är i och för sig inget nytt - Det har fungerat så för mig ett antal år nu. Kanske är det något som drabbar en vid en viss ålder, minns inte att den funktionen existerade i ungdomen:) 

Jag stängde av alarmet och konstaterade att dag två på semestern hade startat.

En frukost i sakta mak. Vändstekta ägg. Vilade mig i form ytterligare en stund på soffan med katten Flora och P1 som sällskap eftersom jag anser att 05:45 kan vara en aning för tidigt att starta dagen, åtminstone när en har semester.

Apropå kor. De är ju både kompisar och grannar, så jag bestämde mig för att erbjuda dem en stund av min dag och en behaglig arbetsinsats. Med Flora i släptåg promenerade jag bort till dem och ställde upp stativet. Genast kom det fram en patrull ur kollektivet i hagen och nosade lite blygt på mig. Flora höll dock hårt på den sociala distansen. Hon har förmodligen stor respekt för det där med ko vid stängsel och allt annat som relaterar till liknande ämnen.

Ett par inställsamma kor och kalvar poserade ganska beredvilligt. Ett antal bilder senare konstaterades att saken förmodligen är biff! Dags att bege sig hem och redigera, göra något bra av alla de mödosamt hopsamlade pixlarna:)

Snart lunchdags... Dag två. Tänker på "Ko över Sarek" och ler. Den ska jag spela. Den är ganska bra.

Postat 2020-08-11 12:08 | Läst 605 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Tra...vesti:)

Emellanåt händer det att sommaren infinner sig och värmer både kropp och själ.

Det besöket minns en och arbetet fortsätter...

Men semestern planeras i det tysta

..............................

Occasionally, life passes you by. enlightening body and soul
Remembrance, continuity - Forfeit
Ironing will get you through

Postat 2020-08-08 23:59 | Läst 569 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera