Objektivt sett

Här får du ibland se hela bilden, men stundtals oxå läsa mellan raderna:)

Någonstans i gränslandet

Jag satt väl mest och sörjde att ståplatsbiljetterna var slut till gårdagens hockeymatch, i allsvenskan; i Jönköping... Befann mig på en ganska tom parkeringsplats vid Oset, någonstans i gränslandet mellan Huskvarna och Jönköping. Där hade varit gott om soldyrkare tidigare på dagen, men besökarantalet hade tunnats ut den sista halvtimmen. Förmodligen var väl de flesta såhär dags på väg till Huskvarna garden.

Inte särskilt betungande dock, att sörja en missad hockeymatch, med en sval pilsner i handen; när det råkar vara en snudd på sensommarvarm solig kväll vid Vättern:) En utvisning som jag faktiskt kan stå ut med, om en nu ska snacka hockeytermer...

En annan kille verkade oxå njuta av...oktoberkvällen. Han tränade intensivt med sin bräda på den släta ljumma asfalten och visst är det väl så - Att övning ofta ger färdighet.

Jag beslutade mig för att träna jag oxå. Och jovisst, det var helt okej att plåta honom, det hade han inget emot. Till tack lägger jag därför bara upp bilder där han lyckades ganska bra. Tyckte dessutom att det blev en riktigt trevlig bildsvit av Siar från Afghanistan när han tränar på att göra en schysst ollie.

Fick en ganska skön känsla av sensommarkväll i det snudd på gyllene ljuset, med små insekter svävande i den närmast vindstilla kvällen och ett rätt härligt motljus. Jag hade iofs gärna velat ha med lite mer av de uttrycksfulla och långa skuggorna som kastades på asfalten, men då hade jag förmodligen fått välja ett annat objektiv. Där, någonstans i gränslandet mellan Huskvarna och Jönköping.

Postat 2021-10-09 20:07 | Läst 624 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera